Spa/Francorchamps tentoonstelling van 23 en 24 oktober 2021

Internationale tentoonstelling van Lego® steentjes op het Circuit de Spa-Francorchamps.


Het is een tentoonstelling met LEGO® stenen, georganiseerd door WALUG A.S.B.L. (Wallonie Lego® User Group, een Belgische club van volwassen LEGO® fans), in nauwe samenwerking met het circuit van Spa-Francorchamps, die plaats zal vinden in de faciliteiten van het circuit van Spa-Francorchamps, net boven de paddocks, tijdens hetzelfde weekend als de beroemde 24 uur van 2CV.De tentoonstelling is gericht op het hele gezin en omvat Grote diorama's Ruimte klassieker, Vikingen, Star Wars, Harry Potter, Stad, enz...,

GBC (Great Ball Contraption) circuits, met honderden kleine balletjes die van module naar module bewegen,

Sculpturen, monumentale werken en diverse artistieke variaties rond LEGO®, treinen, robotica en vele andere creaties, klein en groot, in verschillende stijlen,

Animaties Stands die LEGO® sets en stukken verkopen,

Verrassingen natuurlijk ��� ... genoeg om een heerlijke dag door te brengen in deze unieke omgeving, met een uniek uitzicht op de race...


Een prachtige tentoonstelling die niemand onverschillig zal laten.


Ongelooflijke info : Het partnerschap met het circuit biedt de bezoekers van de tentoonstelling de mogelijkheid om tijdens de race gratis in de geautoriseerde zones te wandelen.

Dit is een ongelooflijke kans voor iedereen om dit mythische circuit te ontdekken of te herontdekken tijdens een echte autorace.


De expo staat open voor de internationale scène en zal Franse, Nederlandse en Duitse exposanten en MOCers verwelkomen die reeds hun interesse in ons evenement hebben bevestigd.

Een uitgelezen kans om liefhebbers over de grenzen heen samen te brengen.

We kunnen ook al de aanwezigheid aankondigen van verschillende kandidaten van de LEGO® MASTERS show, die wereldwijd wordt uitgezonden, die ons zullen komen bezoeken om te exposeren of gewoon met onze bezoekers mee te lopen.

Een kans om hen in levende lijve te ontmoeten, en wie weet je emoties met hen te delen.

Tot slot, een internationale LEGO® wedstrijd georganiseerd door het circuit van Spa-Francorchamps ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het circuit, u zal het genoegen hebben om de 3 creaties van de winnaars te ontdekken onder onze exposanten.

Een vriendschapsovereenkomst tussen het circuit van Spa-Francorchamps en het circuit van Suzuka in Japan, deze wedstrijd zal waarschijnlijk een grote worden ....

Wie weet, misschien ben jij wel een van de winnaars? Ga je de uitdaging aan? (wedstrijdvoorwaarden hier)

Jong en oud, gepassioneerd of niet, kom op zaterdag 23 en zondag 24 oktober 2021 een paar onvergetelijke uren doorbrengen met onze vele exposanten.


We wachten op u! Aarzel niet om het evenement te delen, zodat ook uw vrienden terug kunnen vallen in hun kindertijd !


Zaterdag 23 oktober 2021 van 10 tot 18 uur -

Zondag 24 oktober van 10.00 tot 18.00 uur.

Toegangsprijs: 5€ - Gratis voor kinderen onder de 6 jaar.Adres : Circuit de Spa-Francorchamps

Route de Fagnou
4970 Francorchamps - België


TE WETEN : Onze tentoonstelling wordt gelijktijdig met de 24 uur van 2CV georganiseerd. Wat een heerlijke dag om met je gezin door te brengen met een gratis toegang tot het circuit.


Tot ziens!Het Walug-team